By Nord sengetøj i lækker kvalitet

By Nord sengetøj i lækker kvalitet, inspireret af den nordiske natur, er en drøm at sove i. Ved at vælge dette sengetøj har du mulighed for at tage naturen og den nordiske stil med ind i soveværelset.

By Nord Sengetøj

By Nord sengetøj kan købes her

By Nord sengetøj

Med sengetøjet fra By Nord har du en unik mulighed for at tage naturen og den populære nordiske stil med ind i soveværelset. Den nordiske stil rummer enkelthed, naturmaterialer, naturfarver, kvalitet og varme tekstiler. I stilen er der rene linjer og hyggelige områder som skaber varme i den ellers lidt kolde indretning. Med By Nord sengetøj kan du skabe et hyggeligt område i soveværelset som indbyder til afslapning og rolige øjeblikke.

By Nord skaber unikke og tidsløse produkter med god funktionalitet og i høj kvalitet. Produkterne hjælper til at sætte et personligt og organisk præg på hjemmet. By Nords produkter er inspireret af den nordiske naturs mangfoldighed og særligt af øjeblikke hvor det rå og det blide mødes i naturen.

Ulve print

På billedet oven over ses By Nords sengetøj med ulveprint. Denne kollektion af sengetøj er efterhånden blevet ikonisk for brandet. Sengetøjet er hvidt med printet dyremotiv på dynebetrækket og en beskrivelse af det nordiske dyr på pudebetrækket. Sættet er lavet af 100% økotex bomuld. Der findes flere motiver fx. isbjørn, elg og dådyr, og sengetøjet laves til både børn og voksne. Derudover findes der en babykollektion med motiver af dyreunger.

Sengetøjet kan vaskes ved 40grader med vrangen ud, og tørretumbles skånsomt. Desunden kan sættet stryges ved lav varme.

Fenja sengesæt

På billedet ovenover ses også sengesættet med navnet ‘Fenja’. Dette sengetøj findes både i lys grå og i mørk grå. Begge farver giver en rolig stemning i soveværelset. Sættet er lavet i let og lækkert hør. Hør er et virkelig lækkert og behageligt materiale til sengetøj, da det lader kroppen ånde. Hør virker kølende når det er varmt, og luner i kulden – derfor et perfekt materiale til skiftende årstider.

Begge sengesæt fåes i 200 cm og 220cm. Vær dog opmærksom på at sættene nogle steder sælges samlet, og andre steder som hhv. dynebetræk og pudebetræk særskilt. Begge sæt kan købes hos trendyliving.dk.

By Nord sengetøj indbyder til ro, hygge og velvære. Med sengetøjet i den nordiske stil, har du mulighed for at tage naturen med ind i soveværelset.