Calvin Klein Underwear til kvinder

Modern Cotton serien fra Calvin Klein Underwear er blød og behagelig at iføre sig. Looket på Calvin Kleins Underwear er minimalistisk, sporty og neutral – lavet til kvinder som sætter pris på lækkert og komfortabelt undertøj.

Calvin Klein Underwear i sort og grå til kvinder

Se Calvin Klein Underwear i sort, grå og hvid her

MODERN COTTON UNDERWEAR

Modern Cotton serien er lavet i jersey, og består af bomuld, nylon og elasthan, hvilket gør undertøjet særdeles blødt og behageligt at iføre sig. Derudover er der påsat et tykt elastikbånd hvorpå Calvin Kleins ikoniske logo er broderet. Den tykke elastikkant strammer på ingen måde, men medvirker til at give god støtte samt en god og behagelig pasform. Generelt anses Calvin Klein Underwear for at være undertøj af høj kvalitet.

Undertøjet er normal i størrelsen og findes i flere farver, fx. sort, gråmeleret og hvid.

Modern Cotton serien er sporty, komfortabel og minimalistisk, hvorfor det kan benyttes under stort set alt tøj. Calvin Klein Underwear kan bruges af alle kvinder, i alle aldre – ældre som teenagere, med stor eller mindre barm, der findes noget til en hver.

CALVIN KLEIN UNDERWEAR – BH, TRUSSER & G-STRENG

I Modern Cotton serien findes både, BH’er med og uden bøjler, trusser, hipsters og g-strenge. På denne måde kan man selv sammensætte undertøjet som man ønsker det.

Den sorte BH eller bralette, som den også kaldes, er uden bøjle, og har ingen lukning bagpå. Den har bryderryg/racerback og er sømløs, dette bevirker at BHen er blød og behagelig at have på, samt giver den optimale støtte til barmen, også hvis man er aktiv.

Den gråmelerede BH er en t-shirt BH, med bøjle og polstrede skåle. Lukningen er med dobbelthæftning bagpå. Denne BH model er også sømløs. Dobbeltlukningen og måden den er syet på gør BHen smidig, blød og komfortabel på trods af den faste bøjle og lukning. Bøjlen sikrer støtte og flot form på brystet.

Underdelen findes som trusse, hipster og g-streng, og den gode kvalitet, pasform og stretchen sikrer at komforten opretholdes i alle situationer.

ANBEFALINGER & GODE RÅD

På sider som Boozt.com og Stylepit.dk får Calvin Klein Underwear fantastiske anmeldelser: 4-5 stjerner ud af 5 og der er stor tilfredshed blandt kunderne. Andre webshops som også forhandler Calvin Klein Underwear Nelly.com.

Derudover kan du opnå en rabat hos Stylepit hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, eller benytter denne Stylepit rabatkode.

 

 

Modern Cotton serien fra Calvin Klein er blød og behagelig at iføre sig. CK fåes i BH, bralette, trusser, hipsters og g-streng i sort, hvid & grå.