Denimkjole – En af sommerens tendenser.

Er du begyndt at overveje, hvad garderoben skal udvides med når sommeren kommer? Et bud kunne være en denimkjole, som bliver en af forårets og sommerens store tendenser. Denimkjolen findes i mange forskellige udgaver, og der findes helt sikkert en som passer ind i din garderobe.

Denimkjole

Klik her for at se flere denimkjoler.

Denimkjole – Cowboykjole

Denimkjolen, også kaldet cowboykjolen, er både feminim og rå, den er enkel og casual og kan styles på et væld af måder. Det lidt hårde og slidstærkemateriale giver et modspil til den feminine kjole, som fungerer perfekt til at give et tvist i sommerens garderobe.

Denimkjolen kommer i mange forskellige styles. Den kan være løs og let, eller tæt og kropsnær. Den kan være kort eller knælang. Den kan være med eller uden ærmer. Farven varierer fra lys til helt mørkeblå cowboy. Der kan altså findes en denimkjole til lige præcis din garderobe og din kropsform.

Prisen på en denimkjole varierer fra 299kr til ca 3000kr. Efterhånden er der mange forskellige brands at vælge imellem, når det gælder valget af sommerens denimkjole og måske kan du finde en cowboykjole fra dit yndlingsbrand her.

Med en denimkjole er du klar til alle sommerens fester, grillaftener og udflugter.

Styling af denimkjolen

Kjolen kan styles på mange forskellige måder. Og ikke mindst kan den styles så den passer perfekt til det danske sommervejr.
Brug kjolen med sandaler eller støvler, i lunt vejr med bare sommerben. Dette giver et let og enkelt udtryk som sommeren også lægger op til. Kjolen findes med forskellig ærmelængde, men ellers kan en let kort sommerjakke bruges over kjolen.
At jakken er kort medvirker til at markere taljen. Dette kan være en fordel så looket ikke bliver slasket og tungt. Alternativt kan bruges et lækkert bælte, eller et fint tørklæde rundt om taljen.

Kjolen kan også styles med crossovertasker, hårbånd, lette tørklæder osv. Disse items kan medvirke til at givet et boheme look, hvilket ofte også forbindes med sommeren.

  

Her kan du finde: Taskerbælter og sandaler.

En denimkjole er en af sommerens hotte tendenser. Kjolen findes i et væld af styles. Den er enkel, rå og feminin på sammetid.