Dr. Denim jeans til kvinder

Siden cowboybuksen kom frem i 1850’erne er denne type bukser kun blevet mere og mere populær, og er nu et fast item i det fleste basisgarderober. Disse skønne Dr. Denim jeans er lækre, smidige og viser de kvindelige former på allerbedste vis.

Dr. denim jeans

Find de lækre Dr. Denim jeans hos Stylepit eller Zalando.

Dr. Denim jeans; Lexi, Plenty, Solitaire…

Lexi, Plenty, Solitaire, Kissy, Moxy, Dixy, Lykke, Macy osv… Alle modeller fra dr. denim i samme lækre kvalitet og materiale. Der findes et bredt udvalg, og derved er der med sikkerhed et par dr.denim jeans til enhver kvindekrop. Størstedelen af modellerne er i slim fit eller skinny fit, men enkelte er også i bootcut.
Der findes altså både modeller som fremhæver de kvindelige former ved at sidde tæt, samt modeller som kan skjule eventuelle uønskede former.

Derudover er der både højtaljede, normal talje og lavtaljede modeller. På grund af det lækre materiale i 98% bomuld og 2% elastan har bukserne en perfekt pasform, hvilket særligt må siges om de modeller med høj- eller normal talje f.eks. Lexi, Plenty eller Solitaire. Materialet er elastisk, hvilket giver en god bevægelighed når man ifører sig disse jeans. For at bevare denne elasticitet anbefales det at de ikke vaskes for ofte.

Udover modellernes fit, adskiller de sig ift. farver og detaljer. Detaljer som lommer, stonewash, ripped detajler variere i forhold til modeller. Derudover findes der et væld af farvernuancer i de sorte, hvide, blå og grå toner.
Prisen på disse jeans varierer fra 400-500kr. Når man først har ejet et par dr. denim jeans, vil man for eftertiden sammenligne alle andre jeans med lige netop disse jeans.

Derudover har Dr. Denim også shorts, kjoler og nederdele i deres sortiment. Mon ikke også dette bliver et hit når vi gå sommeren i møde?

 

Dr. denim shortsDr. denim nederdel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du mere til kjoler? Så tage et kig på denim kjoler her, eller find inspiration til sommerkjolen her.

 

Lexi, Plenty, Solitaire.. Lækre modeller fra Dr. Denim jeans som fremhæver de kvindelige former på smukkeste vis. Fine detaljer og mange flotte nuancer.