Inspiration: Terrasse 2016

Foråret kommer langsomt og snart kan vi ane sommeren. Det der derfor ved at være tid til at indsamle inspiration til terrassen. En terrasse er et samlingspunkt for familie og venner, det er et opholdsrum ude i haven. Derfor skal terassen indbyde til hygge og samvær, samt give plads til private stunder i det skønne sommervejr.

Inspiration til terrasse

Find meget mere inspiration og et større udvalg af produkter hos Room21 og Trendyliving

Terrasse – rå, hyggelig og stilfuld.

Forhåbentlig viser vejret sig fra sin bedste siden, og lader os have mange dejlige sommerdage og -aftener på terrassen. Indret terrassen så den passer til dig, familien og jeres hus. Indret med rå materialer som giver noget kant og træk hyggen ud på terrassen med puder og plaider i lækre materialer. Hold indretningen rolig og simpel og opnå et stilfuldt look.

1. Rustik Trallebænk Classic. Hver enkelt bænk er unik og lavet af genbrugstraller. Fåes i forskellige farver og størrelser. Vær dog opmærksom på at bænken er saml selv. Kan bruges både ude og inde hvilket giver mulighed for at få glæde af bænken hele året.

2. Party Light lyskæde. Flot, hyggelig og dekorativ lyskæde med 16 lyskilder. Lyset har et behagelig skær og anvendelses mulighederne er mange.

3. Krydderurter. Her må du forbi din lokale planteskole eller gartner og finde frem til lige de urter, som du kunne tænke dig at dufte til, nyde synet af og ikke mindst benytte i din madlavning.

4. Hanging urtepotte. Trenden med at hænge blomster og krydderurter op indendørs, kan let tages med ud på terrassen. Udnyt denne mulighed og skab en grøn oase i flere højder. Disse potter er lavet af keramik og hænges op i dekorative læder snore. De findes i flere farver og størrelser.

5. Havebruser. En havebruser til at skylle sig under efter en dejlig dag på terrassen eller i haven. Den har to haner og er 230cm høj. Kan fåes i flere forskellige farver.

6. Pudebetræk med flot mønster. Nye lækre puder på solsengen, i hyggekrogen eller i kurven, som let kan tages med ud på græsset, indbyder til hygge. Pudebetrækket er i hør og der er påtrykt et fint mønster. Der fåes forskellige farvesammensætninger. Vær opmærksom på at der ikke følger en inderpude med.

7. Plaid med striber. Dekorativt plaid at hænge over en stoleryg eller lægge i en kurv. På samme tid er det en brugbar dekoration som kan forlænge dagen på terrassen. 60%uld og 40%genbrugstekstil.

8. Strikket plaid. Endnu en smuk og dekorativ detalje på terrassen. Farven er offwhite, den er i 100% bomuld og ved hjælp af strikket har den et flot mønster.

9. Solvogn. Lækker solvogn i materialet suntexture med teak ramme. Måler 66 x 200 x 17 cm. Indbyder til ro og afslapning på terrassen. Fået i sort og hvid .

10. Sea Grass kurv. Flot og dekorativ kurv som giver mulighed for opbevaring af puder, plaider og magasiner på din terrasse. Den er fremstillet af bastreb og de to håndtag gør at det også er mulig at hænge kurven op.

11. Trådekurv. Rå, moderne og praktisk kurv som kan benyttes til opbevaring eller som plantekurv til blomster eller måske tomatplaner. Dette er muligt da der findes plantesække som passer ned i denne kurv, eller en af de andre kruve fra samme producent. Kurven findes i forskellige størrelser og med eller uden bærehank. Desuden er kurven lavet i rustfrit materiale.

 

 

Inspiration til indretning af din terrasse. Indret råt, hyggeligt og stilfuldt med lækre og dekorative items. Lav et lækkert opholdsrum udendørs.