Kimono – kjole, bluse og cardigan i ét

De første solstråler har fundet sin vej i det danske sommervejr, og det er tid til at finde sommertøjet frem.   Kimonoen vinder frem i modebilledet denne sommer. En kimono har mange anvendelses muligheder og findes i mange styles, mønstre og kvaliteter. I en kimono har man både kjole, bluse og cardigan som med lethed kan benyttes i det danske sommervejr.

Kimono

Tag et kig på udvalget af kimonos her.

Kimono – et sommer hit.

Det lette udtryk som en kimono bidrager med, sender tankerne mod sol, sommer og en afslappet stemning. En kimono kan benyttes til alle sommerens gøremål – både i byen, i haven, på standen, til festival og som et sikkert inventar i kufferten når ferien står for døren. De fleste kimonos er i tyndt, løs og flagrende materiale, dog findes også nogle som er tykkere og mere fast i stoffet. De giver det samlede look vidt forskellige udtryk, men er på hver sin måde medvirkende til at skabe en skøn stemning.

Kimonoen er klart en af sommerens helt store tendenser i 2016. Umiddelbart har den været fremme længe, og vandt allerede langt frem sidste sommer, men i år ser det ud til at den kommer endnu mere frem. Med kimonoen i garderoben kan du roligt gå sommeren i møde, velvidende at du har et item som let kan styles til din sommer. Brug den over sommerkjolen og bikinien eller som cardigan til bukser eller shorts.

Ovenover ses et upluk af kimonos. De er fra hhv. Gestuz, Ganni, Vila, Cream og MbyM. Alle forskellige i udtryk, mønstre og prisleje. Med eller uden ærmer, med bindebånd eller uden, lang eller kort, med mønster eller uden. Der er noget for enhvers smag – ellers tag et kig her, og find den som lige præcis falder i din smag, udvalget er stort!

 

TIP! Lige nu er der mid season sale på boozt.com, og der er kimonos på udsalg!

 

Kimonoen har mange anvendelsesmuligeder i sommervejret. Kjole, bluse og cardigan i ét. En kimono kan med lethed styles så den passer til din sommer