Lækkert regntøj til kvinder

Det danske sommervejr kan til tider vise sig fra den regnfulde side. Det kan derfor være nødvendig at opdatere sommergarderoben med lækkert regntøj, så vejret ikke er en hindring for en god sommer med udendørs aktiviteter.

Regntøj

Se nærmere på udvalget af lækkert regntøj.

Farver, former og længder

Efterhånden er regntøj ikke et kedeligt element i garderoben. Det findes i et væld af farver, former og længder. Både som jakke, som frakke og som de traditionelle sæt. Alt efter dit behov er det muligt at finde en regnjakke eller -frakke, som passer til dig.
Skal den kunne bruges som hverdagsjakke, kunne det fx. være Ilse Jacobsens softshell regnjakke. Denne jakke er åndbar, varm og i blødt materiale, og ikke mindst har den en høj vandafvisende egenskab. Dette giver tilsammen den perfekte hverdagsjakke til regnvåde og kølige sommerdage.
Er du mere til den klassiske regnfrakke som tages på over tøjet når det regner, kunne du måske være interesseret i en regnponcho fra Rains eller ligende. Denne type er også åndbar, men ikke nødvendigvis varm. Den har tapede sømme som gør den ekstra modstandsdygtig overfor regnvejret. Den kan modstå et vandsøjletryk på op til 3000mm.
Tag selv et nærmere kig i udvalget af regntøj her, og find lige præcis den type, den model og den længde du ønsker og har behov for, så du kan komme igennem de største regnbyer som den danske sommer byder på.

Regntøj som et modefænomen

 

Dr. denim shortsHunter gummistøvleRegntøj er efterhånden ikke bare til brug når det regner. Det dukker mere og mere op i
modebilledet, og kan styles på et væld af forskellige måder. Som udgangspunkt udstråler regnjakker en casual, afslappet stil og indbyder til udendørs sommerhygge i alle slags vejr. Regnjakken kan med lethed styles med lækre gummistøvler og behagelige shorts på varmere dage, eller jeans og strikstøje på de køligere dage.
 

 

Lækkert regntøj til modebevidste kvinder findes i et væld af former, farver og længder. Kan let styles ift det danske sommervejr.