Nike Flyknit Zoom Agility til kvinder

Nike Flyknit Zoom Agility er den perfekte træningssko til kvinden, som træner fitness, intervaltræning, deltager i bootcamps eller blot ønsker en let og komfortabel sko til dagligdagens aktiviteter. En lækker sko at gå sommeren i møde i.

 

Nike flyknit zoom agility

Nike Flyknit Zoom Agility findes i flere farver her.

Nike Flyknit Zoom Agility

En perfekt fitnesssko til alle typer af indendørs træning. På billedet ovenover ses modellen til kvinder. En model som findes i et væld af forskellige farver, og som kan pifte et hvert træningsoutfit op.

Skoen har en vævet overdel, flyknit delen, som på en behagelig måde slutter tæt om foden og holder foden på plads. Denne del er et one-piece og er stort set sømløs, hvilket gør at skoen føles som en strømpe med en god sål under. Den vævede overdel gør skoen åndbar hvilket øger føddernes velvære under træningen.
Skoens mellemsål har synlige stødpuder, som giver en god støddæmpning og bevægelighed i alle retninger. Dette gør Nike Flyknit Zoom Agility skoen særdeles velegnet til fitness og intervaltræning, hvor der er behov for et hurtigt fodskifte.
Ydersålen er behagelig og meget fleksibel, hvilket kun bekræfter at dette er den perfekte trænings- og fitnesssko. Alt i alt er Nike Flyknit Zoom Agility en revolutionerende sko indenfor sin genre.

Skoen er lille i størrelsen, så det kan være nødvendig at købe skoen i et halvt eller helt nummer større end normalt. Nogle gange kan det være nødvendigt at vaske træningssko, og denne sko kan vaskes i vaskemaskinen ved 30grader.
Nike Flyknit Zoom Agility kan købes hos Nike og Zalando.

 

nike 3 nike 2 nike 4 nike 5

 

Nike som brand

Nike er et amerikansk sportsbrand. Siden brandet blev stiftet i 1972 har Nike været en førende producent af sportsudstyr. Brandet fokuserer på innovation, bæredygtighed og socialengagement. De har været revolutionerende inden for sportsudstyr og producerer stilet og moderigtigt udstyr af høj kvalitet.

Du kan besøge Nikes egen webshop her, og blive fristet af deres lækre produkter. En stor del af en god træning er noget lækkert udstyr af god kvalitet.

 

 

Nike Flyknit Zoom Agility til kvinder er komfortabel, fleksibel i let materiale med god støddæmpning. Findes i et væld af farver.