Nila Strik – Basic Apparel, et musthave

Et af vinterens musthaves er en lækker strik. Nila strik fra basic apparel er en skøn, blød og varm strik som bestemt lever op til at være et musthave, og det er en dejlig overgangstrøje når foråret kommer.

Nila Strik Basic Apparel

Nila strik fra Basic Apparel finder du her

Nila Strik til kvinder

Nila Strik fra Basic Apparel er varm, blød og lækker at have på. Materialerne er akryl og uld, hvilket medvirker til at strikken ikke kradser og stikker, men istedet er blød og behagelig at bære.

Stikkens zik-zakkede mønster er enkelt, pænt og ligetil. Mønsteret gør strikken let at bruge i mange forskellige situationer og til mange forskellige outfits. Nila Strik kan dermed styles på flere forskellige måder, og bliver let brugbar både til hjemmehygge og restaurantbesøg. At den kan styles med både jeans, skirt, shorts osv. gør den til et musthave til vinteren. Derudover kan den også være skøn som overgangstrøje når foråret kommer, så en jakke ikke behøves.

Strikken findes i farverne grå, navy og sand – alle farver, som er letanvendelige i basisgarderoben. Trøjen kan være en smule stor i størrelsen, så vær opmærksom på dette ved køb af strikken.
På grund af materialevalget skal trøjen vaskes på 30º ved uld- eller skånevask.

 

Basic Apparel

Basic Apparel er et brand som sætter fokus på gaderobens basis elementer. Deres produkter er casual og behagelige, de er laid-back men på samme tid moderne og cool.

Basic Apparels produkter spænder fra tykke trøjer og lette kjoler til bløde bukser og jeans. Derudover kan man sammensætte deres produkter så man får et homewear-sæt, i samme print, materiale osv.

Alt i alt er tøjet fra Basic Apparel blødt, komfortabelt og behageligt at iføre sig. Det er enkelt, i gode og flotte materialer. Kig her for at se flere skønne produkter fra Basic Apparel.

 

Basic Apparel strik Basic Apparel jeans Basic Apparel strik Basic Apparel kjole

 

Nila Strik fra Basic Apparel er blød, lækker og behagelig. Et af vinterens absolutte musthaves. Nila Strik findes i grå, navy og sand.