Om Zneaks.dk

Der findes et stort udvalg af magasiner indenfor mode og indretning, som alle henvender sig til kvinder. Magasinerne indenfor mode og indretning bliver ofte kun læst en enkelt gang før de lægges væk. Derfor har zneaks.dk til formål at bringe inspiration, nyheder og tendenser inden for mode og boligindretning i form af blogindlæg. Dette gør dem let tilgængelige og indlæggene kan let læses igen og igen.

Zneaks.dk er en blog som så dagens lys i december 2015. Bloggen henvender sig til alle som interesserer sig for mode, boligindretning og livsstil, eller som blot søger afveksling, nye ideer og inspiration i hverdagen.

Læs blandt andet om sommerkjoler, calvin klein til kvinder, og ralph lauren skjorter til mænd, og find inspiration til den nyeste sommermode eller gave til kæresten. Du kan på Zneaks.dk finde rabatkode til stylepit og mange andre mode webshops.

 

Kvindemode, bolig og livsstil

Zneaks.dk samarbejder med andre blogs med relevans til kvindemode, bolig og livsstil. Såfremt du ønsker et samarbejde, er du velkommen til at kontakte Zneaks.dk igennem kontaktformularen på hjemmesiden. Samarbejdet kan ske igennem blogs og webshops, som ønsker at markedsfører produkter og indhold.

Zneaks.dk forholder sig retten til at afbryde et hvert samarbejde, såfremt finansieringen, indholdet eller aftalen ikke længere giver værdi eller relevans for læserne på bloggen. Samarbejdet kan afbrydes uden varsling og med øjeblikkelig virkning. Zneaks.dk kan på intet tidspunkt holdes ansvarlig for eventuelle følger før og efter afbrydelsen af samarbejdet.

 

Zneaks.dk er reklame og affilliatefinanceret indenfor mode

Reklamer og affiliate links benyttes på zneaks.dk til at finansiere udgifterne i forbindelse med driften af bloggen, samt til at opretholde kvaliteten i indlæggene. Finanseringen gennem reklamer og affiliate links, har ingen betydning for læseren. Alle blogindlæggene er som udgangspunkt skrevet på eget initiativ og efter egen interesse, medmindre andet er angivet i indlægget.

Læs blandt andet om design selv nike sko på rawsport.dk