Ralph Lauren skjorter til herre

Lige nu er Ralph Lauren skjorter en af de helt store trends inden for herremoden. Den klassiske, tidsløse og sofistikerede skjorte har mange anvendelsesmuligher. Den kan bruges til hverdag og til fest, og er let at style så det rette look fremkommer.

 

Ralph Lauren Skjorter herre

Se flere skjorter fra Ralph Lauren her.

Ralph Lauren slim fit skjorte

Egentlig findes Ralph Laurens skjorter i forskellige fits fx. slim fit og custom fit, men det er specielt slim fit modellen som ses i modebilledet i Danmark.

Slim fit skjorten har en god pasform, er normal i størrelsen og lavet i 100% bomuld. At skjorten er i 100% bomuld gør den blød og behagelig at have på, og kroppens bevægelighed bevares.
Skjorten findes i flere forskellige farver, både i neutralenuancer; blå, hvid og grå, men også i mere fremtrædende nuancer som lilla, grøn og orange. Skjorterne findes både i ensfarvede, stribede og ternede. Der skulle altså nok findes en skjorte som falder i din smag, og som passer ind i din garderobe.
Skjorten skal vaskes på 40°C.

Slim fit skjorten er designet til mænd med sans for mode og elegance. Den er klassisk, raffineret og tidsløs. Den er i meget god kvalitet og kan let styles til hverdag og fest. Når vejret bliver varmere kan du med fordel folde ærmerne op uden det sofistikerede look går bort.

Skjorten kan som nævnt tidligere let styles til forskellige lejligheder. Den kan styles med jeans, sneakers og sommerjakke til hverdagens begivenheder. Eller med snørresko og en pullover til kontoret eller den lille komsammen. Og til fest styles den let med jakkesæt eller ligende og en finere sko.

 

Tommy Hilfiger sko    Ralph Lauren pullover  Adidas sneakers herre

Find Hilfiger sko her, Ralph Lauren pullover her og Adidas sko her

 

 

Ralph Lauren skjorter i slim fit model er en af de store trends inden for herremoden. Den er let at style så den passer til din garderobe og din sommer. Du kan spare penge på Hilfiger og Adidas sko ved at benytte en Stylepit rabatkode.