RayBan solbriller til ham og hende

Den skarpe forårssol har nu vist sig på himlen. Og det er derfor på tide at finde solbrillerne frem, eller investere i nye; f.eks. et par smarte og stilfulde RayBan solbriller. RayBan designer solbriller i alverdens farver og former.

RayBan solbriller

Kig nærmere på RayBan’s solbriller uden styrke eller med styrke.

RayBan solbriller

RayBan producerer verdens mest populære solbriller og er dermed også det bedst sælgende solbrille brand i verden. Brillerne produceres i førsteklasses materialer og er derfor i høj kvalitet. RayBan solbriller er stilfulde, smarte og innovative. RayBan gør brug af de nyeste materialer inden for linsetyper og glas. De fleste RayBan solbriller kan fåes med polaroidglas. Denne glastype reducerer skæret fra skinnende overflader og reducerer dermed refleksionen. Dette giver et klart syn gennem brillen.

Alle solbrillerne er med UV beskyttelse og kommer med tilhørende brilleuti og pudseklud.
Der kan i RayBans sortiment findes en solbrille til både ham og hende samt til børn. De fleste solbriller er unisex, og det er umiddelbart kun størrelsen på disse briller som gør forskellen ift. herre og dame briller.

Prisen på solbrillerne varierer fra ca. 800kr til 1300kr.

Aviator, Erika & Clubmaster

RayBan Aviator

Aviator

RayBans Aviator solbrille er deres mest kendte solbrille. Denne model er oprindelig lavet til piloterne i det amerikanske flyvevåben.

Solbrillen fåes i flere størrelser, så vær opmærksom på dette når du bestiller.

Aviator solbrillen fåes i mange forskellige farver, både farven på stellet og tonen i glassene findes i mange typer, som hver for sig giver et forskelligt udtryk. Pga. de forskellige muligheder kan de fleste finde en farve som passer til hudtone og sommergarderoben.

 

RayBan Erika

Erika

Erika solbrillen er ikke kendt på samme måde, dette er en af de nye solbrillemodeller. Brilleformen er en Wayfarer model.

Denne solbrille har en optisk fordel da den giver et klart og forvrængningsfrit syn. Derudover er det også muligt at købe denne brille med styrke.

Erika solbrillen fåes også i mange farver og med forskellige toner i glasset. Her er det derfor også muligt at finde en solbrille som passer til dig og din sommer.

 

Rayban clubmaster

Clubmaster

Clubmaster solbrillen har hittet i de sidste par år og vil formentlig også gøre det i de kommende pga. dens udtryk som er hip, smart og en smule retro. Brilleformen er en Wayfarer model.

Denne brille findes, som de foregående to, også i et væld af forskellige sammensætninger i stelfarve og glas tone. Også her kan man helt sikkert finde en model som man synes om.
Solbrillen kan også fåes med styrke. Hold øje med denne brille, det er formentlig ikke det sidste vi har set til denne model og dens tidsløse design.

 

 

RayBan solbriller til ham og hende findes til enhver stil, skal det være Aviator, Erika, Clubmaster eller en helt fjerde som skal i sommergarderoben ?