Sommerkjoler, et musthave til sommergarderoben

Lette, luftige, enkelte, feminine, farvede, mønstrede, friske… Sommerkjoler! Det er blevet tid til at kigge på nye kjoler til sommergarderoben – da én eller flere sommerkjoler er et musthave til de skønne sommermåneder.

Sommerkjoler

Find flere skønne sommerkjoler her. 

Inspiration: Sommerkjoler

Sommerkjolen er et klart musthave i sommergarderoben. Det er let, simpelt og lækkert at trække i en sommerkjole og gå ud i det dejlige vejr. På billedet ovenover ses nogle lækre sommerkjoler, som kan give inspiration til dit valg af sommerkjole.

Sommerkjolerne er lette og luftige, så de er behagelige at have på i det varme vejr. De er enkelte og feminine, og kan hurtigt styles så de passer til både grillhygge, gåture og sommerens fester. Gennemgående ses en tendens til klare farver, særligt vinder de blålige nuancer frem i sommermoden. Der ses også mønstrede kjoler, kjoler med blonder og kjoler i denim. Generelt ses kjolerne i mange forskellige materialer og tekstiler.

Sommerens kjoler findes også i alle prisklasser, så der er noget for enhvers smag. Langsomt kommer kjolerne frem i butikkerne, men allerede nu er de at finde i forskellige webshops. Tag f.eks. et kig hos Zalando her.

Assessories til sommerkjolen

At style sommerkjolen er lige til. En sommerhat, en lækker taske og et par behagelige sneakers, så kan sommerkjolen gå til det meste. Det er et komfortabelt sæt som egner sig til hverdagen, til grilleaftener og til sommeraktiviteter. Viser sommeren sig fra sin kolde og regnfulde side, kan sommerkjolen styles med en jakke, cardigan eller strik, og hen på aftenen kan du også tage et tørklæde i brug.

Til sommerens fester kan kjolen styles med stiletter eller sandaler og nogle fine smykker. Medbring eventuelt også en blazer, så det festlige look kan bevares i koldere vejr.

 Adidas sneakers, hvid Michael Kors Jet set shopper Tiger of Sweden sommerhat Rayban Aviator solbriller

Find Skoen her, Shopperen her, sommerhatten her og solbrillerne her.

Sommerkjoler er et musthave i alle kvinders garderobe. Kjolerne findes i mange varianter; mønstrede, farvede, enkelte, feminine osv.