String reol – et væld af muligheder til boligen.

Sommeren er ved at gå på hæld. Sommerens udeliv skiftes ud med hjemlig hygge i varme trygge omgivelser. Trænger dit hjem til et hyggeligt touch, med personlige billeder, nips fra sommerens rejser, eller smukke vaser, kunne en String reol benyttes som base.

String reoler

Se nærmere på mulighederne her

String reolens muligheder

String reolen bygges op i sektioner. Disse sektioner sættes sammen og tilpasses væggens størrelse i forhold til hvor meget plads der er til rådighed. På denne måde kan reolen bygges op så den passer til dit hjem og dit behov.

Reolen tager udgangspunkt i gavlen. Udfra disse opbygges reolsystemet og kun fantasien sætter grænser. Gavlene findes i en klassisk string udgave og i en nyere plexiglas udgave. På disse gavle kan sættes hylder, skabe og borde. Gavlene variere i bredde, farve og længde, så vælg fra hvilket udgangpunkt du vil starte.
Hylder, skabe og borde findes ligeså i flere udgaver, størrelser og farver. Med dette store udvalg kan du også let udbygge en allerede eksisterende reol.
Reolerne sættes sættes let fast med skruer i væggen. Pocket udgaven, er en mindre hyldereol, som kan hænges på væggen uden at støtte på gulvet.

På baggrund af de mange muligheder kan reolen tilpasses til enhver stilart, og er derfor en god base hvor din personlige stil kommer til sin ret.

String blå

String reolen er en klassiker, og har været på markedet siden 50’erne. Reolen kan tilpasses alle boligens rum. Er din stil inspireret af den nordiske stil, retrostilen, boheme-looket eller noget helt andet, kan reolen let indgå i indretningen. På grund af det lette og enkelte udseende fremhæves din personlige indretningsstil uden at tage opmærksomheden fra de små personlige items som gør indretningen til din egen.