Værtindegave: Nicholas Vahé

Står du og mangler en værtindegave, vil jeg foreslå at du kigger nærmere på de lækre delikatesser fra Nicholas Vahé. Her kan du finde et væld af gourmetspecialiteter som forkæler smagsløgene, endda til overkommelige priser.

Nicholas Vahé

Se et udvalg af produkterne her

Perfekt til værtindegave og selvforkælelse

Delikatesserne fra Nicholas Vahé består af et væld af marmelader, krydderier, olier og pesto, men også sødt, kaffe og kaffesirupper som findes i alverdens variationer. Der findes kort sagt noget for enhvers smag. Produkterne købes enkeltvis og kan derfor mixes som man ønsker det. På denne måde kan du finde den perfekte personlige værtindegave, lige præcis efter din værtindes smag.

Delikatesserne er velsmagende, delikate og gør ethvert måltid mere lækkert. Ingredienser og råvarer er af høj kvalitet hvilket gør produkterne ekstra smagsfulde.
Nicholas Vahés produkter kan både bruges i den daglige madlavning, men også til festlige lejligheder som f.eks. lækkert tilbehør.

Der er taget stilling til alt fra emballage til indhold. Emballagens udseende er lækkert og oser af kvalitet. Den smukke emballage gør at produkterne sagtens kan stå fremme, og ikke behøver at gemmes væk i skuffer og skabe. Udseendet passer ind i den moderne indretning og sætter et personligt præg på indretningen i køkkenet.
Derudover ses en lækker lille detalje på produkternes labels; her står Nicholas Vahés anbefalinger beskrevet – hvordan produktet benyttes så de bedst kommer til deres ret og kunden får mest mulig ud af produktet.

Alt i alt kan siges at gourmet specialiteterne fra Nicholas Vahé er den perfekte værtindegave, men de kan bestemt også benyttes til selvforkælelse – til både smagsløg og hjemmet. Delikatesserne kan købes her.

 

Nicholas Vahé

Brandet Nicholas Vahé er opstået pga. en livslang passion for god mad. Produkterne er inspireret af franske traditioner men har fået et skandinavisk twist.

Det er et brand som producerer gourmet specialiteter – delikatesser, men også køkkentilbehør. Visionen er at skabe gourmetprodukter til overkommelige priser, hvilket i den grad er lykkedes. Delikatesserne har priser fra 20kr til 130kr. Dette ligger op til, at det er muligt at lave en lækker værtindegave til en rimelig pris. Størrelsen på gaven kan man jo selv bestemme.

Hermed nogle billeder som inspiration til den personlige værtindegave.

Værtindegave NV2  Værtindegave NV1  Værtindegave NV5

 

 

 

Nicholas Vahé laver gourmetspecialiteter – delikatesser som er det perfekte valg til en personlig værtindegave. Du kan vælge mellem et væld af varianter.