VIPP pedalspand til boligen

VIPP pedalspand

VIPP pedalspand er en dansk design klassiker. Dens enkelte og elegante udtryk passer ind i de fleste danske hjem og udstråler lækkert design og høj kvalitet. Se flere billeder af pedalspanden her.

 

VIPP Pedalspand – en klassiker

VIPP’s pedalspand er efterhånden ikke blot en dansk designklassiker, men et internationalt designikon. Pedalspanden er designet i 1939 af Holger Nielsen, og er stadig moderne den dag idag.
VIPP pedalspand kan benyttes i flere af boligens rum. Kontor, badeværelse og køkken er alle rum, hvori pedalspandens funktion vil komme til gavn. Derudover vil den i alle rum tilføre noget elegance med dens smukke enkle udtryk og lækre design. på grund af det enkle og rene design passer pedalspanden ind i de fleste danske hjem.

VIPP’s pedalspand er i lækker kvalitet og der er tænkt over hver detalje. Pedalspanden er produceret i rustfrit stål og gummi. Selve spanden er i stål, og er pulverlakeret i enten hvid eller sort. I toppen findes en gummiring som er en specialdesignet dæmpningsmekanisme som bevirker at låget lukkes blidt og lydløst. Denne gummiring giver også spanden lufttæthed. I bunden af pedalspanden sidder en anden gummiring som skåner sarte overflader f.eks. trægulv.
Indeni pedalspanden findes en udtagelig inderspand som gør at tømning af spanden kan foregå problemfrit. Derudover findes der specialdesignede poser som kan sættes inden i denne udtagelige spand.

Der findes 5 størrelser af VIPP pedalspand. Fra VIPP13 som kan rumme 4L til VIPP17 som kan rumme 30L. Højden er fra 25cm til 72cm, hvilket gør at der findes en spand til lige netop det behov, som du har. Alle spande har en diameter på 30cm.
På pedalspande købt efter 2008 ydes der 10års garanti ved retmæssigbrug og dog med forbehold for normal slid og ælde.

VIPP13VIPP14VIPP15 & VIPP16 kan købes ved livingshop.

Vedligehold

De pulverlakerede overflader skal så vidt muligt holdes rene og tørre. Overfladerne rengøres med varmt vand og mild sæbe. Benyt gerne en fnugfri klud. Kommer der pletter på spanden kan fedtpletter fjernes med glasrens og efterfølgende varmt vand og mild sæbe. Ved kalkpletter kan en mild kalkfjerner som er egnet til lakerede overflader benyttes, husk blot at skylle efter med rent vand.

Det rustfrie stål skal også holdes rent og tørt. Her anbefales det, at man benytter et plejeprodukt til rustfrit stål jævnligt, så overfladen bliver afvisende for vand og smuds. OBS! rustfrit stål kan blive permanent plettet hvis vand, fedt eller rengøringsmidler ikke fjernes relativt hurtigt. Vær forsigtig med rengøringen for ikke at skade overfladen.

Gummidelene kan rengøres med en fugtig klud.

 

VIPP pedalspand er en dansk design klassiker i lækker kvalitet, hvor der er tænkt over hver detalje. Den har et smukt, enkelt og elegant udtryk.